Käykö WordPress yrityksen kotisivuihin?

WordPress julkaisujärjestelmä tunnetaan laajasta levikistään maailman ympäri, ja sillä on toteutettu miljoonia kotisivuja jo lähes puolentoista vuosikymmenen ajan. Sanotaan, että WordPressillä olisi tehty yli joka neljäs kotisivutoteutus, joten tuo kertonee jotain tämän sisällönhallintajärjestelmän yleisyydestä.

Mikä sitten tekee WordPressistä niin mahtavan pohjan kotisivuille? Ensinnäkin, WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka ansiosta ohjelmiston lataaminen, käyttö ja päivittäminen on ilmaista. Lisäksi WordPress on tunnetusti erittäin helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, joten kotisivut on helppo päivittää ja hallita nettiselaimen kautta. Laajan levinneisyyden takia kehitys on jatkuvaa, ja ohjelmistolle on saatavilla reilusti lisäosia monenlaisten toimintojen helppoon toteuttamiseen.

WordPress kotisivut yritykselle toimii

WordPress käy lähes kaiken näköisten ja kokoisten yritysten kotisivuiksi

Käykö WordPress sitten yrityksen kotisivujen alustaksi? No miksikäs ei, siihen se soveltuu kuin nenä päähän. Kyseinen julkaisujärjestelmä on kehittynyt jo kauaksi pelkästä blogipohjasta, vaikka kyseinen toiminto siinä vielä onkin vakiona. Nykyään WordPressillä kuitenkin pystytään toteuttamaan erittäin hienostuneita ja monimuotoisia verkkosivutoteutuksia suurtenkin yritysten tarpeisiin. Markkinoille on viime vuosina ilmaantunut uusia digitoimistoja, joiden työkaluna on WordPress, sekä kotisivuprojektit entistä kookaampia. Osaavissa käsissä WordPress taipuu melkein millaisiksi kotisivuiksi vain!

WordPress kotisivut yritykselle on mainio valinta, melkein yrityksen kokoon katsomatta. Pienyrittäjänä on mahdollista tehdä kotisivut jopa ilmaiseksi WordPressillä, jos vaan aikaa, tahtoa ja intoa riittää. Pienemmille yrityksille vaihtoehtoisesti löytyy paljon osaavia tekijöitä, joiden hinnoittelu on kohtuullista ja sivuista saadaan sellaiset kuin yritys tarvitsee. Suurille yrityksille löytyy digitoimistoja, joiden osaaminen vie WordPress toteutukset sille tasolle, että homma toimii ja saadaan mitä tarvitaan.

Yrityksen kotisivujen suunnittelu onkin hyvä aloittaa etsimällä sopiva tekijä, joka pystyy tekemään edustavat kotisivut yritykselle WordPressillä. Tästä on hyötyä myös tulevaisuudessa, koska tekijöitä ja osaajia on suhteellisesti reilusti eniten, ja kotisivujen vaatiessa uudistamista tai päivittämistä tekijän löytäminen on helpointa ja näin ollen myös kilpailuttaminen on mahdollista eikä hinnat pääse karkaamaan palveluntarjoajan monopoliaseman takia.

Suosittelumme yrityksen kotisivujen ohjelmistoksi on siis WordPress, mutta tietysti pienellä varauksella. Poikkeus vahvistaa säännön, joten useimmissa tapauksissa tämä vaihtoehto on otollinen ja varmin ratkaisu yrityksen nettisivuiksi!